Electrolux

Friday's Network Cooking

Minden jól működő szervezetnek szüksége van a közös élményekre! Meggyőződésünk, hogy az egész heti robotolást valamilyen pozitív közösségi élmény, boldogsághormon koncentráció kell, hogy kövesse. Az általunk kínált megoldás ez a program, mely a főzés élményén keresztül hozza össze a kollégákat, baráti társaságokat a hétvégi buli előtt.

Bővebben

Főzőiskola programok

Változatos tematikájú főzőiskolai programjainkon vendégeink professzionális Electrolux eszközökön, csúcsminőségű alapanyagokból, kiváló programvezetők szakmai felügyeletével összeállított étel- és italsorok elkészítését sajátíthatják el. Kipróbált, nagy gonddal összeállított menük, profi szakemberek és az adott vendégkör összetételét figyelembe vevő feladatok gondoskodnak arról, hogy a közös főzés mindenki számára feledhetetlen esemény legyen!

Főzőiskola programok
banner

AKTUÁLIS HÍREINK

​A GastroArt - Electrolux Élménykonyha egy olyan modern, változatos funkciók befogadására alkalmas gasztronómiai rendezvényhelyszín, ahol minden apró részlet, a legmodernebb háztartási gépektől az egyedi berendezésig és látványelemekig azt a célt szolgálja, hogy az ide látogató vendégeknek különleges kulináris élményt nyújtson.Tökéletes rendezvényhelyszín, emellett publikus főzőiskolai programokkal is várjuk az érdeklődőket!

Tudjon meg többet programjainkról!