Electrolux

Hazai ízek, otthoni asztalon!

5 alkalmas workshop a modern magyar gasztronómia szerelmeseinek!

Februártól rendhagyó módon indítjuk útnak ez a gasztronómiai, elsősorban a hétköznapi igényekre szabott, oktató projektet. Rendhagyó, mert tematizált, és a praktikus tanácsok mellett technológiai alapú tudást ad át résztvevőknek. Egyúttal mindenki számára elérhetővé teszi mindazt, amit a mai magyar konyhaművészetből érdemes a háztartásokba beemelni.

Bővebb információ és jelentkezés

Főzőiskola programok

Változatos tematikájú főzőiskolai programjainkon vendégeink professzionális Electrolux eszközökön, csúcsminőségű alapanyagokból, kiváló programvezetők szakmai felügyeletével összeállított étel- és italsorok elkészítését sajátíthatják el. Kipróbált, nagy gonddal összeállított menük, profi szakemberek és az adott vendégkör összetételét figyelembe vevő feladatok gondoskodnak arról, hogy a közös főzés mindenki számára feledhetetlen esemény legyen!

Főzőiskola programok
banner

AKTUÁLIS HÍREINK

​A GastroArt - Electrolux Élménykonyha egy olyan modern, változatos funkciók befogadására alkalmas gasztronómiai rendezvényhelyszín, ahol minden apró részlet, a legmodernebb háztartási gépektől az egyedi berendezésig és látványelemekig azt a célt szolgálja, hogy az ide látogató vendégeknek különleges kulináris élményt nyújtson.Tökéletes rendezvényhelyszín, emellett publikus főzőiskolai programokkal is várjuk az érdeklődőket!

Tudjon meg többet programjainkról!