Electrolux

gastroart
Főoldal » Cégeknek

HR+

HR+ programjainkat azoknak a céges ügyfeleinknek ajánljuk, akik a hagyományos dolgozói-, valamint partner lojalitást erősítő eseményeiket szeretnék izgalmasabbá tenni, és a gasztronómia világával lenyűgözni a résztvevőket, elegáns, mégis szórakoztató élménnyel gazdagítva őket.

Bővebben

Meeting+

Meeting + Programjainkat azoknak a céges ügyfeleknek fejlesztettük ki, akik fontos megbeszéléseiket szeretnék rendhagyó, modern, mégis profi körülmények között megtartani, a programot pedig egyedi, látványos és szórakoztató gasztronómiai elemekkel fűszerezni.letölthető berendezési terv

Bővebben

PR+ Program

PR+ Programjainkat elsősorban gasztronómiai témájú sajtóesemények megrendezéséhez javasoljuk, hogy a helyszín tökéletes összhangban legyen a témával, ezzel is emelve a rendezvény színvonalát és a speciális szemléltetési lehetőségekkel fokozni a hatékonyságot. (Pl. új termék, szakácskönyv piacra dobása esetén kóstolóval, bemutató főzéssel egybekötött sajtótájékoztató)

Bővebben

Termékbemutató

A GastroArt Élménykonyha kiváló helyszínül szolgálhat termékbemutató rendezvényéhez, amennyiben egy újonnan piacra dobott terméket különleges helyszínen szeretne bemutatni kereskedelmi partnereinek, vagy akár éppen a sajtónak.

Bővebben

Csapatépítés

Bővebben

Partnertalálkozó

Elegáns, egyedi megoldásaink partnertalálkozó rendezvényekre mindig meghozzák a sikert ügyfeleink számára!

Bővebben

Tréning

Bővebben

Prezentáció

Bővebben

Friday's Network Cooking

Minden jól működő szervezetnek szüksége van a közös élményekre! Meggyőződésünk, hogy az egész heti robotolást valamilyen pozitív közösségi élmény, boldogsághormon koncentráció kell, hogy kövesse. Az általunk kínált megoldás ez a program, mely a főzés élményén keresztül hozza össze a kollégákat, baráti társaságokat a hétvégi buli előtt.

Bővebben