Electrolux

gastroart
Főoldal » Cégeknek

Friday's Network Cooking

Minden jól működő szervezetnek szüksége van a közös élményekre! Meggyőződésünk, hogy az egész heti robotolást valamilyen pozitív közösségi élmény, boldogsághormon koncentráció kell, hogy kövesse. Az általunk kínált megoldás ez a program, mely a főzés élményén keresztül hozza össze a kollégákat, baráti társaságokat a hétvégi buli előtt.

Időpontjainkat keresd itt vagy a facebook oldalunkon.

 

Helyszín: GastroArt-Electrolux Élménykonyha, 1065 Budapest, Király u. 8-10, I./34.

Időtartam: 2 óra

Résztvevők száma: 48 fő - 4 csapat*,  csoportonként 12 fő

Program ára: 108 000 Ft./csapat**  (9 000 Ft./fő) kizárólag elővételben

 

 

Céges csoportok jelentkezését is várjuk a hetet lezáró közösségi buli főző programunkon. 12 fős csapatok jelentkezését várjuk. Ha négy csapattal érkeztek, gyakorlatilag csak a tiétek az egész este. A marketingesek, informatikusok, pénzügyesek stb. akár önálló csapatot alkotva vagy az osztályok közötti távolságot elvágva, vegyes beosztásban erősíthetik a csapatszellemet és a közösséget.

 


A networking mindenképpen működik, ezért tematikus estékben is gondolkodunk, ahol egy adott szektor képviselheti magát és a közös buli mellett erősíthetik kapcsolati hálójukat, megnyitva a lehetőséget a közös együttműködésre,tanulásra.

 

 

Az este folyamán 12 fős csapatok csúcsminőségű alapanyagokból, egy programvezető szakmai támogatásával készítik el közösen a négy fogásból álló, nagy gonddal összeállított ételsort. A menüsor elkészítéséhez szükséges eszközök, kötények és előre porciózott alapanyagok előkészítve várják vendégeinket. Az este hangulatát egy grátisz üdvözlőital és egy DJ alapozza meg. A program alatt változó összetételű izgalmas borkínálatunk is elérhető.

 

A 12 fős csapatoknak biztosítjuk a négy fogáshoz elégséges, előre porciózott, minőségi alapanyagokat, valamint a receptlapot, egy gőzsütővel és indukciós lappal felszerelt pultot, az ételkészítéshez és fogyasztáshoz szükséges eszközöket, kötényt. A gyors és egyszerű fogások elkészítését hozzáértő személyzet felügyeli és segíti! Ha minden elkészült, jöhet a finom vacsora, majd irány a tőszomszédságunkban található belvárosi bulinegyed!

 

A program ára 1 csapatra, azaz 12 főre vonatkozik, ami tartalmazza a programvezetőink segítségét, a meghirdetett ételek elkészítését,elfogyasztását, egy welcome drinket, valamint az összes, ehhez szükséges eszközt, receptet, kötényt és alapanyagot. Az esemény összesen max. 2 óra hosszúságú.

Program résztvevőinek száma: 48 fő. A feltüntetett árak az Áfa-t tartalmazzák.A programon való részvételhez jelentkezetek az info@gastroart.hu címen, majd 48 órán belül utaljátok át a program díját a lenti bankszámlaszámra. Az összeg beérkezése után e-mail értesítést küldünk a regisztráció megerősítéséről. A megjegyzésbe kérjük írjátok be a kapcsolattartó nevét, és a program dátumát és időpontját. pl. Szeder Ede szeptembet.25. 18:00

 

PP Project Kft.

Bankszámlaszám: 10918001-00000428-09750009

Cégjegyzékszám: 01-09-678108

Adószám: 11816074-2-41

*A rendezvény abban esetben kerül megtartásra, ha a négy csapat befizette a részvételi díjat.

**A program ára csapatonként 12 fő számára tartalmazza a programvezetést, a meghirdetett ételek elkészítését, valamint az összes szükséges eszközt, receptet és alapanyagot. A program 2 óra hosszúságú. Az este során a résztvevők saját maguk által elkészített ételei, saját felelősségre elfogyaszthatók. Program résztvevőinek száma: min. 48fő/max. 96 fő. A feltüntetett árak az Áfa-t tartalmazzák.

Helyszín: GastroArt – Electrolux Élménykonyha, 1061 Bp. Király utca 8. I. emelet 34. Az épületben fizetős mélygarázs található.