Electrolux

gastroart
Főoldal » Magánszemélyeknek

BefőzzTE!

Szeptember 5.


BefőzzTE! - Lekvárok és más finomságok készítése Kaldeneker Györggyel

A nagy sikerre való tekintettel szeptemberben ismét találkozhattok nálunk a Kaldeneker Lekvárosház befőző mesterével! Megújult menüvel jelentkezik BefőzzTE! programunk, ahol megtanulhatod, hogy ebben a rohanó világban hogyan tudsz friss gyümölcsből egyszerűen és gyorsan, egészséges, isteni finom lekvárokat, és gyümölcsleveseket  készíteni.  Sőt, most megismerheted Kaldeneker György titkos, házi pizza szószának receptjét is! Ha szeretnéd a legjobbtól megtanulni, hogyan lehet különleges, ínycsiklandó lekvárokat eltenni a kamrádba, akkor szeptember 5-én nálunk a helyed!


Gyere el szeptember 5-én, 19:00-ra a GastroArt Electrolux Élménykonyhába és tanulj Kaldeneker Györgytől!

A program ára 12 990 Ft 

 Amit készítünk:

Marcipános baracklekvár

Paprikalekvár

Házi pizzaszósz

Fügés körtelekvár tokaji asszúval fűszerezve


A programon elkészített tartósítószer mentes lekvárokból haza is vihetsz, hogy megmutasd a családnak, milyen ügyes vagy!*

A programon való részvételhez regisztrálj az alábbi felületen, majd 48 órán belül utald át a program díját a megadott bankszámlaszámra. A pénz beérkezése után e-mail értesítést küldünk a regisztráció megerősítéséről. A megjegyzésbe kérjük írd be a nevedet,amellyel regisztráltál.

PP Project Kft.

Bankszámlaszám: 10918001-00000428-09750009

Cégjegyzékszám: 01-09-678108

Adószám: 11816074-2-41

A program ára tartalmazza a résztvevő számára a fenti menü elkészítését, Kaldeneker György programvezetésével, valamint az összes, programhoz szükséges eszközt és alapanyagot. A program kb. 2 óra hosszúságú.

*A programon elkészített 3 féle lekvárból minden vendég 1-1 120ml-es adagot vihet haza, melyhez mi biztosítjuk az üveget, továbbá az elkészített gyümölcslevesből (hacsak nem eszitek meg mindet a programon :) ) 500ml-ert vihetsz haza,szintén általunk biztosított ivóleves üvegben.