Electrolux

gastroart
Főoldal » Magánszemélyeknek

Ízek a palackban

Konyhai szabadfoglalkozás borszeretőknek

Rajongsz a borokért?

Számodra a tökéletes este összetevői: minőségi borok, hozzájuk illő gasztronómiai csodákkal és jó társasággal? 

Imádod mindezt, de nincs kedved a formális borvacsorákhoz? 

Szeretnéd Te magad összeállítani azokat a lélegzetelállító bor és ételpárosításokat, amelyekkel lenyűgözheted a vendégeid? 

Mi segítünk Neked!  A jó bort is még jobbá teheted, ha hozzá rendeled az ízeket! „Ízek a palackban” programunkon Hébenstreit Ádám (DropShop) elismert borszakértő segítségével gyakorlatban tanulhatod meg, milyen szempontokat kell figyelembe venned, ha otthon szeretnél olyan borvacsorát adni, ami bátran versenyre kellhet bármely elegáns étterem összeállításával! Ha részt veszel kurzusunkon, te is rájössz majd, hogy mindez egyszerű, ha tudod, hogyan kezdj hozzá! Gyere el programunkra, főzzünk, borozzunk és szórakozzunk együtt, hogy aztán hazavidd a tudást és igazán nagyot villants a konyhában!ÚJABB IDŐPONT: HAMAROSAN!


LEO ALZINGER Riesling „Dürnsteiner” 2012

Zöld spárga pármai sonkával, ananásszal és posírozott tojással

 

WEINGUT PRAGER Grüner Veltliner „Hinter der Burg” 2012

Bruschetta limeos-chilis-szójás rákfarokkal

 

HANS NITTNAUS Blaufränkisch “Leithaberg” 2010

Bélszínérme sült paprikával és vaníliás céklákkalNézd meg, hogy néz ki nálunk egy főzőprogram:


A programon való részvételhez jelenzkezz az info@gastroart.hu e-mail címen, majd 48 órán belül utald át a program díját a megadott bankszámlaszámra. A megjegyzés rovatba írd be a neved és rendezvény dátumát. A pénz beérkezése után e-mail értesítést küldünk a regisztráció megerősítéséről.

PP Project Kft.

Bankszámlaszám: 10918001-00000428-09750009

Cégjegyzékszám: 01-09-678108

Adószám: 11816074-2-41

A megjegyzésbe kérjük írd be a nevedet,amellyel regisztráltál és a rendezvény dátumát.

A  program ára 1 fő számára tartalmazza a fenti menü elkészítését, Hébenstreit Ádám(DropShop) programvezetésével, valamint az összes, ehhez szükséges eszközt, receptet és alapanyagot, továbbá a menühöz tartozó borokból 1-1 dl-t. A program kb. 2 óra hosszúságú. A program során a programvezető által, illetve a résztvevő saját maga által elkészített ételek elfogyaszthatók.

Helyszín: GastroArt – Electrolux Élménykonyha, 1061 Bp. Király utca 8. I. emelet 34. Az épületben fizetős mélygarázs található.

Részvételi feltételek