Electrolux

gastroart
Főoldal » Programtípusok

Programtípusok

Kóstolóprogramok

Kóstolóprogramjaink úgy lettek kialakítva, hogy meghívottjai tematikusan összeállított választékot ismerhetnek meg, és közben szakértő kollégáinktól érdekes, új információkat is szerezhetnek az alapanyagok (sajtok, sonkák, különleges gourmet finomságok) színes világáról. Étkezés, ízlelgetés, beszélgetés és új ismeretek szerzése – mi így képzelünk el egy tökéletes gasztronómiai eseményt!

Bővebben

Főzőiskolai programok

Változatos tematikájú főzőiskolai programjainkon vendégeink professzionális Electrolux eszközökön, csúcsminőségű alapanyagokból, kiváló programvezetők szakmai felügyeletével összeállított étel- és italsorok elkészítését sajátíthatják el. Kipróbált, nagy gonddal összeállított menük, profi szakemberek és az adott vendégkör összetételét figyelembe vevő feladatok gondoskodnak arról, hogy a közös főzés mindenki számára feledhetetlen esemény legyen!

Bővebben

Élmény étkezés program

Napjainkban új gasztronómiai forradalom zajlik. Reflektorfénybe kerültek a különleges, eddig ismeretlen alapanyagok és technológiák, ugyanakkor reneszánszukat élik a tradicionális termékek és eljárások is

Bővebben