Electrolux

gastroart
Főoldal » Rendezvényhelyszín

A helyszín ismertetése

GastroArt - Electrolux Élménykonyha - Rendezvényhelyszín

A GastroArt - Electrolux Élménykonyha egy olyan modern, változatos funkciók befogadására alkalmas, kedvező árfekvésű gasztronómiai rendezvényhelyszín, ahol minden apró részlet, a legmodernebb háztartási gépektől az egyedi berendezésig és látványelemekig azt a célt szolgálja, hogy az ide látogató vendégeknek életre szóló kulináris élményt nyújtson.         

A tudatosan kóstoló-, főzőiskolai és vendégek előtt zajló ételkészítő programok befogadására fejlesztett, kimondottan kis létszámú - maximum 48 fős - események megvalósítására specializált 190 m2-es vendégtér minden tekintetben megfelel a céges és magánszemélyek által támasztott igényeknek.

A belváros legdinamikusabban fejlődő, trendi szórakoztató negyedének középpontjában megvalósuló projekt helyszínének kiválasztásánál fontos szempont volt a szinte korlátlan parkolási kapacitás megléte mellett a tömegközlekedéssel, vagy akár kerékpárral való könnyű megközelíthetőség. A mindezen kritériumoknak megfelelő helyszínt végül a Király utcában található Central Passage épületében találtuk meg, ahol az Electrolux aktív részvétele, szerepvállalása mellett létrehoztunk egy igazán különleges és hazánkban egyedülálló rendezvényhelyszínt. Az év elején megnyitott, kimondottan befogadó szemléletű helyszínnel tovább bővült Budapest gasztronómiai nevezetességeinek sora.


Fontos megjegyezni, hogy a gasztronómiai rendezvények körén belül rengeteg lehetőség közül választhatnak leendő partnereink. Programpalettánkon számos rendezvénytípus megtalálható, de egyedi ötletek megvalósítására is nyitottak vagyunk.


           Programjaink