Electrolux

gastroart
Főoldal » Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Általános részvételi feltételek és fontos tudnivalókA cégünk által szervezett programokon minden személy kizárólag saját felelősségére vesz részt.

A programon résztvevők saját biztonságuk érdekében vállalják, hogy a  programon való részvételkor nem állnak alkohol vagy tudatmódosító szer okozta befolyás alatt.

Azon programokon, ahol alkoholos ital kerül fogyasztásra, 18. életévét be nem töltött személy nem vehet részt.

Minden esetben feltüntetjük, hogy a részvételi díj milyen szolgáltatást tartalmaz, kérjük, hogy ezt a későbbi félreértések elkerülése végett részletesen tanulmányozzák át, vagy még a megrendelést megelőzően tegyenek fel erre vonatkozó konkrét kérdést.

Lemondási feltételek: A befizetésre került programdíjakat nem áll módunkban visszafizetni. Azonban amennyiben a program kezdete előtt minimum 72 órával jelzi, hogy nem tud eljönni, a program díja felhasználható a következő azonos árú és típusú rendezvényünkön való részvételre. Továbbá a programon való részvétel átruházható, a regisztráló személy e-mailben kapott kódjának átruházásával.

 
A programot minimum 8 fő regisztrációja és a program díjának a program megkezdése előtt 96 órával történő beérkezése esetén indítjuk el, melyről írásban értesítjük a résztvevőket. Az adott programon maximum 16 fő regisztrációját tudjuk fogadni. A program kezdőidőpontja előtt a résztvevőknek célszerű legalább 15 perccel korábban megjelenni!

A vázolt programok a PP Project Kft. szellemi termékei, így azok részben, vagy egészben történő felhasználása kizárólag a cég írásos hozzájárulásával lehetséges.