Electrolux

gastroart
Főoldal » Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Szolgáltatások

A GastroArt-Electrolux Élménykonyha Rendezvényhelyszín megvalósítói több évtizedes szakmai múlttal rendelkező rendezvényszervezők, így pontosan tudjuk, Önnek mire lehet szüksége ahhoz, hogy egy esemény igazán emlékezetes legyen. Szolgáltatási listánkat úgy állítottuk össze, hogy abban az alapvető berendezési elemektől az extra fénytechnikán keresztül, a grandiózus gasztronómiai programokon át, a kiegészítő, szórakoztató programokig mindent megtalál. Válogasson kedvére szolgáltatásaink közül, mintha csak egy étteremben lenne! Ha nem biztos a dolgában, kérje kollégáink javaslatait, örömmel segítünk Önnek, hogy a választás tökéletesen az adott alkalomhoz illő legyen!  


Alapvető szolgáltatások:Rendezvény esetén a bérleti díj tartalmazza a terem teljes területének takarított állapotban való átadását, illetve az alap világítás, valamint 1 db 50"-os plazma TV biztosítását. Az alap napi bérleti díj tartalmazza a nyitvatartási időszakon túl 2-2 óra építési-bontási idő biztosítását.  A terem a rendőrségre bekötött riasztórendszerrel van felszerelve.   A terem alap berendezéssel (főpult + 4 főzőpult + 4 db hat fős könyöklő bárszékkel) kerül bérbeadásra.  Az alap bérleti díj 3 x 100 A, maximum 4 órán keresztül történő felhasználását foglalja magában. Az alap bérleti díj háttérzene sugárzására alkalmas hangrendszer és bejátszó rendszer használatát foglalja magába.További rendelhető szolgáltatások:Igényelhető személyzet:


·         Biztonsági őrzés

·         Hosztesz szolgáltatás

·         Ruhatáros szolgáltatás

·         Felszolgáló, pultos szolgáltatás

·         Programvezető magyar/angol/német nyelven

·         Segédprogramvezető/segédszakács

·         Sommelier

·         Bártender

 

Igényelhető berendezés:


·         Kasírozott tábla asztal (80 cm x 160 cm)

·         Könyöklő (180 cm x 80 cm x 105 cm)

·         Bárszék (ültetési magasság 78 cm)

·         Kör alakú bankett asztal

·         Bankett szék

·         Főzőpult


Igényelhető technikai eszközök és személyzet:


·         Beszédhangosítás (2 db 500 W-os JBL kompakt sugárzót, 1 db végfokot,1 db 4/4 keverőpultot és 1 db vezeték nélküli mikrofon szettet tartalmaz.)

·         Vezeték nélküli mikrofon

·         Hang technikus

·         Extra fénytechnika / led reflektorok (csőre szerelhető led reflektorok,

·         és a terembe beépített extra látványvilágítás és kiegészítők alkalmazása.)

·         Fénytechnikus

·         Extra vetítés technika/ Plazma tv (függesztve vagy állványon)

·         Extra vetítéstechnika / Projector (ANSI Lumen 3000)

·         Vetítés technikus

 

Program csomagjaink:·         Alap, tankonyha jelegű főzőprogram

·         Extra, tankonyha jellegű főzőprogramA csomagárak magukban foglalják a programhoz szükséges alapanyag és eszköz igényt, valamint a szükséges személyzetet. Konkrét ajánlatainkért keresse fel munkatársainkat!